Konekortti aina mukana - Konetek Huoltokortisto

Konetek Huoltokortisto kokoaa yhteen koko kalustosi jokaisen konekortin yhdeksi, helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Merkkikohtaisten huolto-ohjelmien käytön ja yhdistelyn sijaan saat koottua kalustosi konekortit ja huoltotiedot yhteen järjestelmään. Kätevän sähköisen Huoltokortiston avulla saat samasta paikasta:

  • Tiedot kaikista ajoneuvoistasi ja koneistasi eri paikkakunnilta
  • Tehdyt huollot ja katsastukset konekohtaisesti
  • Seuraavat huollot ja katsastukset muistutuksineen

 

Saat tehtyä kirjaukset huolloista, katsastuksista ja itse koneista suoraan Konetek Huoltokortisto -palvelun konekortille kaikkine tarvittavine liitteineen. Kun kaikki käytössä oleviin työkoneisiin ja ajoneuvoihin liittyvät tiedot ovat saatavilla samasta paikasta, tietoa ei tarvitse yhdistellä papereista tai tupakka-askien kansista enää kertaakaan! Jatkossa huoltokirjaukset ja huoltoseuranta onnistuvatkin todella helposti ja kätevästi sähköisen huoltokortiston ansiosta. Unohda siis paperiset konekortit ja ota askel nykyaikaan!

Käyttäjiä ja käyttöoikeuksia tarpeen mukaan sähköiseen Huoltokortistoon

Paperinen konekortti on historiaa. Sähköisiä konekortteja pääsevät lisäämään yrityskohtaiset käyttäjät. Saat luotua uusia käyttäjiä tarpeen mukaisesti ja eri käyttäjien käyttöoikeuksia on mahdollista rajata tai laajentaa, käyttäjän roolin ja toimenkuvan mukaan. Käyttöoikeudet on mahdollista rajata esimerkiksi pelkkien huoltokirjausten tekemiseen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi käyttäjätunnukset Huoltokortistoon!

Konekortti